Gönderen |
Mesaj |
|
|
Yazılış Tarihi : 30.01.2013 00:03 |
|
|
SEVEREK AYRILALIM BIRAKTIM KADERİME AŞKIMIZIN SONUNU ARADIM BULAMADIM MUTLULUGUN YOLUNU YORULDDUM KOŞA KOŞA HER ÜMİDİN PEŞİNDEN KIRILDI ÜMİTLERİM BU SONSUZ BEKLEYİŞTEN BIRAK ARTIK KADERİMLE KENDİ HALİME BENİ VAZ GECELİM BU SEVGİDEN UNUTALIM HER ŞEYİ SEVEREK AYRILALIM AŞKA HASRET HASRET KALALIM EGER MUTLU OLURSAK AHHHHH YENİDEN BARIŞALIM YENİDEN BARIŞALIM ..................................................................................................................... SEVMEMİŞTİM KİMSEYİ SENİ SEVDİGİM KADER CEKMEMİŞTİM KİMSEDEN SENDEN CEKTİGİM KADAR OLURMU SEVGİ DİYE IZDIRABA SARILMAK BU YOL MUTLULUK YOLU TEK CAREMİZ AYRILMAK BIRAK ARTIK KADERİMLE KENDİ HALİME BENİ VAZ GECELİM BU SEVGİDEN UNUTALIM HER ŞEYİ SEVEREK AYRILALIM AŞKA HASRET KALALIM EGER MUTLU OLURSAK AHHHHH YENİDEN BARIŞALIM |
|
|
|
Yazılış Tarihi : 30.01.2013 00:17 |
|
|
D-İ-L-E-N-C-İ SEVMEK COK ZORMUŞ SEVMEMEMEK COK ZOR
SEVİLMEMEK COK ZOR SEVDİM AMA SEVİLDİMMİBİLEMİYORUM AGLAMAK COK ZOR AGLAMAMAK COK ZOR AAGLAYAAMAAMAK COK ZOR HER GUN SENİ KADERİMDEN DİLENİYORUM BİR DİLENCİYİM SENDEN AŞKI DİLENEN HER FIRSATDA HOR GÖRÜNÜP BELKİ GULUP ALAY EDEN BİR DİLENCİYİM GELECEGİNİ BİLMEYEN SENDEN NE PARA NE PUL NEDE ACIMANI BEKLEYEN KIRDIN KIRILMAYAN GURURUMU VE O COK DEGER VERDİGİM ONURUMU SERDİM YOLLARINA ÖMÜR BOYU BESLEDİGİM BÜYÜTDÜGÜM YAŞATAN UMUDUMU BEKLİYORUM HER GUN SENİ GÖRMEK İCİN VE VİJNEN İCİN KADERİMİN YOLUNU YOLUNUUUUUUUU ........................................................................ BEKLEMEK COK ZOR SABRETMEK COK ZOR BEKLETİLMEK COK ZOR ÖMRÜMÜN HER KÖŞESİNDE SENİ BEKLİYORUMMMMM BEKLEMEK ZORMUŞ BEKLEMEMEK COK ZOR BEKLETİLMEK COK ZOR ÖMRÜMÜN HER KÖŞESİNDE SENİ BEKLİYORUM
AŞK OLMAASAYDI BÖYLESİNE YANMAZDIM SENDEN BİR MELEK YARATIP SECDE EDİP KALMAZDIM BEN BİR NE DİLENCİ NEDE GURURSUZUM COK SEVDİGİM İCİN BÖYLE AŞIK BÖYLE MUTSUZUM KIRDIN KIRILMAYAN GURURUMU VE O COK DEGER VERDİGİM ONURUMU SERDİM YOLLARINA ÖMÜR BOYU BESLEDİGİM VE BÜYÜTDÜĞGÜM UMUDUMU
BEKLİYORUM HER GUN SENİ GÖRMEK İCİN VECİZ VE KADERİMİN YOLUNUUUUUUU |
|
|
|
Yazılış Tarihi : 30.01.2013 00:26 |
|
|
DOST KALDIMI DERT DÖKMEYE
EYVAHH GÖNÜL SENİN BAŞAAA DERT KERVANI GELMİŞ GİTMİŞ YİNE DERTLER KALDI SANAA DOST YÜKÜNÜ ALMIŞ GİTMİŞ SEN ALIŞTIN DERT CEKMEYEEEEE HER DERDE BOYUN BÜKMEYE DOST KALDIMI DERT DÖKMEYE DERT DEFTERİN DOLMUŞ GİTMİŞ .................................................................................................................................. ZATEN SENİN DERDİN BİTMEZ DERSİZ GUNUN BOŞA GİTMEZ AZ DERT CEKMEK SANA YETMEZ DAGLAR KADAR OLMUŞ GİTMİŞ SEN ALIŞTIN DERTT CEKMEYEEEE HER DERDE BOYUN BÜKMEYE DOST KALDIMI DERT DÖKMEYE DERT DEFTERİN DOLMUŞ İTMİŞ |
|
|
|
Yazılış Tarihi : 30.01.2013 00:31 |
|
|
GURBET BU DÜNYADAAAA GURBETMİ VARRR ÜÇ BEŞ ADIM MESAFE VAR TOPRAK ALTI SOGUK MEZAR ASIK GURBET ORASIDIR HEYYYYY YATAGI YORGANI YOK EKMEGİ YOK KATIGI YOK ORDAN ÖTE UZAGI YOK ASIL GURBET ORASIDIR HEYYYYYYYY .................................................................................................................................. HANGİ YOLU SONU GELMEZ HANGİ DAGLAR GECİT VERMEZ BİR YER VARKİ GİDEN DÖNMEZ ASIL GURBET ORASIDIR HEYYYY YATAGI YOK YORGANI YOK EKMEGİ YOK KATIGI YOK ORDAN ÖTE UZAGI YOKKK ASIL GURBET ORASIDIR HEYYYYYYY |
|
|
|
Yazılış Tarihi : 30.01.2013 01:54 |
|
|
kadir den:) nağmeler
iyi dinlenceler olsun |
|
|
|
Yazılış Tarihi : 30.01.2013 18:22 |
|
|
Kadir kardeş,
Güzel bir paylaşım alanı.....
Sağ olasın:) |
|
|
|
Yazılış Tarihi : 30.01.2013 18:30 |
|
|
METİN ÖZÜLKÜ_ SENİMLE OLMAK VARYA... En çok dinlenen olmasa da ben çok dinliyorum KADİR KARDEŞ:)
Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bir bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yinede dayanamam sana ben Ölüm olda düş peşime ecel olda al başımı eriyor içim yanıyor giderek yinede dayanamam sana ben kim bilir kaç yıl daha böyle canım yanacak seninle olmak var ya yeniden doğmak var ya kim bilir kaç yıl daha sürgün çeker bu gönül seninle olmak varya yeniden doğmak var ya
Öyle deli gibi esme başım dönüyor hasretini verme baharın yerine öyle arada bir bakma içim gidiyor gözyaşını derme gülümün yerine ölüm olda düş peşime ecel olda al başımı eriyor içim yanıyor giderek yinede dayanamam sana ben ölüm olda düş peşime ecel olda al başımı eriyor içim yanıyor giderek yinede dayanamam sana ben kim bilir kaç yıl daha böyle canım yanacak seninle olmak var ya yeniden doğmak var ya kim bilir kaç yıl daha sürgün çeker bu gönül seninle olmak varya yeniden doğmak var ya |
|
|
|
Yazılış Tarihi : 31.01.2013 19:04 |
|
|
selamun aleyküm....kadır abii..hayırlı olsun panon...ne guzel şarkı bunlar hepsı senın bestenmi..duygu selı abım..
|
|
|
|
Yazılış Tarihi : 31.01.2013 19:06 |
|
|
|
|
|
Yazılış Tarihi : 31.01.2013 19:06 |
|
|
demır abi..senın şarkı...kadır abının şarkıları tokatlamış..)))))))) |
|
|
|
Yazılış Tarihi : 31.01.2013 19:07 |
|
|
selamını ben alayım kardeşim.. As...
:) |
|
|
|
Yazılış Tarihi : 31.01.2013 19:12 |
|
|
bır şarkıda ben yazacagım..şimdi degıl....kafam guzel oluncaaa............bekleyın.. o şarkıyı.......
herıfın bırı 40 gun tellal cagırtırmış sokaklarda meydanlarda ...gelıyo..haaaaaaa gelıyoo haaa dıye
halk oyle merak etmışkı ne gelıyo dıye..işte denılen o 40 gun gelmış tum insanlar meydana toplanmış.merakla beklıyormuş.
herıf cıkmış kursuye halka seslenmış..nemı demış .... aha geldi ahada gıdıyo demış kursuden inmış ve gıtmış.))))))))))))))))))))
benım şarkımı bekleyın sizde..gelıyo haaa gelıyo haaaaaaaaa.))))))) |
|
|
|
Yazılış Tarihi : 31.01.2013 19:16 |
|
|
eyvallah demır abi...sen başkasın abi..kelımeler yetersız kalır senı anlatmaya...kadır abı gıbı degılsın..bu delı kadır ne halden anlıyo nede turkuden..anca hemşerıçılık yapıyo..orhan haaa orhan.. |
|
|
|
Yazılış Tarihi : 01.02.2013 19:38 |
|
|
Uslanma hiç hep deli kal. Buyume sakın çoçuk kal. Es deli deli boyle kal. Son harmaninda sevdanin. Tüken toz toz savrula kal. Suçüstü bulmali ölüm ölürken de sevdali kal ... deliii..kadırrrr |
|
|
|
Yazılış Tarihi : 01.02.2013 23:13 |
|
|
Duygularım tecrit altında dışa vuramıyorum. Bir şey var dilimin ucunda anlatsam anlatamıyorum. Söylemesi suç olmuş anlatması güç Sus diyor da bir ses tez susuyorum. Konuşsam ne çare sussam biçareyim. Nasıl bir aşk anlamadım yolu uzak,sonu tuzak anlatması yasak biraz daha oyalanıp mahşeremi saklasak? .. |
|